Nieuws  ·  16 meiNieuwe Head of Real Estate Development

Even voorstellen! In februari is Patrick van Schalkwijk gestart als Head of Real Estate Development bij Schiphol Real Estate (SRE). In deze rol is hij verantwoordelijk voor alle (her)ontwikkelingen van het commerciële vastgoed van Schiphol. Met zijn team houdt hij zich bezig met de herijking van alle ontwikkelingsstrategieën voor de verschillende gebieden (Schiphol Central Business District, Oost en Zuidoost) en de ontwikkeling van nieuwe gebouwen op Schiphol Oost, waar de komende periode veel gaat gebeuren, en ontwikkelingen in het Central Business District.

Patrick van Schalwijk - Head of Real Estate Development

Patrick heeft een aanzienlijk track record op het gebied van vastgoedontwikkeling. Hij was ruim 7,5 jaar werkzaam bij AM gebiedsontwikkeling (onderdeel van Koninklijke BAM Groep N.V.) als ontwikkelingsmanager voor de metropool regio Amsterdam. Hier heeft hij onder andere aan gebiedsontwikkelingsprojecten gewerkt en tenders gewonnen. Met zijn ruime vastgoedervaring is Patrick een waardevolle toevoeging aan ons SRE team!

Waarom heeft Patrick voor Schiphol Real Estate gekozen? Zoals Patrick zelf aangeeft: "Schiphol is een dynamische plek om te werken met veel professionele collega’s, die weten wat het inhoudt om vastgoed te ontwikkelen op een luchthaven. De vastgoed- en grondportefeuille van Schiphol Real Estate is echt uniek en ik kijk ernaar uit om onze ontwikkelvisie en vastgoedontwikkelingen verder vorm te geven, zodat we Schiphol nog aantrekkelijker maken als vestigingsplaats voor bedrijven. Een plek waar mensen zich thuis voelen en graag heen gaan om te werken."