Nieuws  ·  28 meiNieuwe huurders in Columbus!

Columbus buitenkant met grasElektrische auto laden bij Columbus

In het unieke Columbus gebouw, gelegen in Schiphol Cargo World kunnen we drie nieuwe huurders verwelkomen! De Douane gaat ca. 362 m² huren die zij gaan gebruiken voor trainingsdoeleinden. Creative Customs Concepts huurt een unit van ca. 35 m² en SkyWave Cargo B.V. een unit van ca. 54 m².

Columbus is een ideale vestigingsplaats voor logistieke bedrijven of groeiende bedrijven die behoefte hebben aan extra ruimte. Het opvallende gebouw met een rode kleur, veel glas en een industriële uitstraling vormt met de omringende loodsen een spectaculaire, dynamische locatie. Midden in het logistieke hart van de luchthaven, nabij de landingsbanen.

In Columbus is kantoorruimte beschikbaar vanaf 35 m² tot 3.350 m² v.v.o. Parkeren kan naast het gebouw en recent zijn er tien van de meest geavanceerde EV laadpalen geïnstalleerd, waar huurders gebruik van kunnen maken. In de nabijheid van het gebouw bevindt zich het Family Schiphol Zuidoost restaurant, waar je de hele dag terecht kan voor koffie, ontbijt, lunch of diner.